Uitgebreid zoeken

Rubrieken

 

Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement en wil je graag vermeld worden op SuperGastvrij ? Wacht niet langer en ga aan de slag!
 
1. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Lees het beleid en onze richtlijnen na die hieronder beschreven staan.
2. Na goedkeuring door SuperGastvrij zal je evenement zichtbaar zijn op de website
3. Ga nog een stap verder en voeg online ticketing toe aan je evenement! Meer informatie hierover weten? Neem contact met ons op: info@compoticketing.eu
4. Spread the word en trek meer bezoekers!

Beleid aanmelden evenementen
Bij het controleren van de ingediende formulieren besteedt SuperGastvrij veel aandacht aan controle. Juistheid en volledigheid van de ingevulde informatie speelt hierbij een belangrijke rol. Echter kan SuperGastvrij geen garantie bieden voor de 100 % juistheid van de informatie die vermeldt wordt op de website daar deze informatie ook door derden ingediend kan worden. SuperGastvrij is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie en er kunnen tevens geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de website. SuperGastvrij is niet verplicht evenementen goed te keuren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan vermeldingen van evenementen uit het verleden. Onvolledig ingevulde formulieren worden in beginsel niet in behandeling genomen.
 
Auteursrechten
SuperGastvrij gaat er vanuit dat de afbeeldingen en omschrijvingen die aangeleverd worden middels de ingevulde formulieren rechtenvrij zijn of dat er een geldige overeenkomst is met de oorspronkelijke designer/schrijver van het werk. Is dit niet het geval en krijgt SuperGastvrij een factuur toegezonden dan zal deze doorgestuurd worden naar de organisatie van het evenement.
 
Richtlijnen invullen formulier
• Geen overmatig gebruik van vreemde tekens en leestekens in de titel
• Evenementen op onbekende locaties worden niet geplaatst.
• Afgesloten evenementen worden niet geplaatst op de website.
• Evenementen die niet doorgaan worden verwijderd van de website.